Bestel nu uw snacks

Zin in heerlijke snacks in Drongen? Breng dan zeker een bezoek aan Frituur ’t Passantje, gelegen aan de afrit van de E40 in Drongen. U kan er smullen van knapperige frietjes, heerlijke burgers, dagverse snacks en krokant gebakken belegde broodjes.

Betaalbaar tafelen

Het eethuis heeft een zeer gevarieerde keuze van in huis bereide warme en koude gerechten. Dit alles aan democratische prijzen. We werken met een vaste kaart, gecombineerd met suggesties. Er staan heel wat ontdekkingen op het menu, zoals scampi’s, stoofvlees, vol-au-vent, goulash en overheerlijke steak met frietjes a volonté. Geniet van de heerlijke marktverse producten en de verfrissende creativiteit van Nathan en zijn team.

Neem nu hier contact op

Frituur ‘t Passantje is zeer vlot bereikbaar en rijkelijk voorzien van parkeergelegenheid. Bij mooi weer kan u van uw maaltijd genieten op ons ruim en zonnig terras. Hebt u nog vragen? Wil u een bestelling plaatsen of een tafel reserveren in ons eethuis? Neem dan nu hier contact op. Het doet ons oprecht plezier u als klant te verwelkomen.